create your own website

PROGRAM AGEN LABEYLA 2017

INGIN MEMBINA PERNIAGAAN ANDA?

Mencari produk yang cepat terjual dan mempunyai peminat produk yang tersendiri?

Ingin memulakan perniagaan dengan kos yang rendah?

Nak berniaga tetapi tiada sokongan teknikal dan bersistem?

TEKAN "LAGI" UNTUK KENALI PROGRAM AGEN LABEYLA ..........

STRUKTUR SOKONGAN

Di Labeyla agen, diuruskan oleh satu pasukan dalam menyediakan pesanan, bantuan "produk knowledge" dari juru operasi yang berdedikasi.

TERKINI: Team Social Media membantu agen dalam penyediaan material seperti (gambar, copywriting dan minisite) bagi agen membuat promosi secara online

Kos Pendaftaran Rendah

Yuran Pendaftaran Hanya RM 100

Anda sudah boleh memulakan perniagaan anda dengan modal yang rendah.  Disamping itu, anda mendapat keahlian Dropship secara PERCUMA

Designers Collection

Jual Produk Eklusif

Labeyla menyediakan produk muslimah berasaskan "Designers Collection". Anda menjual produk eksklusif dipasaran yang juga mempunyai peminatnya sendiri. (175,000 fan based)

Bantuan Kit Jualan

Copywriting, Gambar, minisite

Agen Labeyla akan dibekalkan dengan skrip copywriting, kebenaran menggunakan gambar, akses kepada sistem dropship dan juga minisite untuk agen membuat promosi secara online.

Sistem Knowledge Management

Akses kepada SOP Perniagaan

Agen Labeyla juga diberi akses kepada ruangan perkongsian ilmu secara webminar, video tutorial dan penulisan artikel berkaitan dengan memantap jualan anda.

Penghargaan Hujung Tahun

Penghargaan kepada yang berjaya

Agen yang membuat penjualan tertinggi sepanjang tahun akan diberikan penghargaan dalam bentuk hadiah menarik yang akan ditentukan oleh Labeyla.

TINGGALKAN EMAIL ANDA

KAMI AKAN HUBUNGI ANDA 

SHARE THIS PAGE!