Sale
HANA 19 - Ash Grey

HANA 19 - Ash Grey

  • RM42.00
    RM29.00
  • Availability:In Stock
  • Brand: Labeyla Authentic
  • Product Code: HANA 19 - Ash Grey
  • Available Option: BB (curve cutting at the back) BT (Triangle cutting at the back)

Selections

Qty:

 

 

" HANA - Say no to pin, it's fully instant! " - 1 size fit all

.
"Teringin sangat nak cuba INSTANT SHAWL , namun yg dijual kebanyakkannya pendek sangat, labuh depan belakang pendek.. Tarik ke belakang, depan pulak tergantung"
.
We brought to you HANA!  Penyelesaian kepada masalah anda, ia lebih labuh, adjust saja mengikut keinginan labuh yg anda ingini... Dan lagi ia fully instant, tanpa perlukan pin pun.. Yessss.. No pin needed!. Dapatkan sekarang!

 

 

** Instant shawl kali ni mmg tak payah berpin pin langsung, konsep sarung & siap!

.

** Fully instant dua muka. Sangatlahhh pantas  nak pakai.. Sarung 1 muka, sarung lg 1 muka.. Sambil keluar nak pakai kasut pun boleh sarung.

.

** Kita kan nak yg menepati syariatkan, chiffon pun HLS pilih yg tak jarang, dah la tu stretchable pulak tu.. Aihh aihhh can't wait gitu!

.

** Nak supaya Angel semua ada pilihan, HLS buat 2 versi tau.. Potongan bahagian belakang boleh pilih nak curve (BB) atau blh pilih yg belakangnya berpotongan segitiga mcm hujung bawal tu (BT)..Mcm gmbr teaser ni, model pakai yg hujung bersegi, labuh kannn... ;)

.

** Nak pakai labuh, nak pakai biasa boleh adjust, cover dada sudahlah tentu!

 

Material: Stretchable Chiffon

Ukuran: 2m x 0.75m

 

Cuci: Hand wash only

 

Note : Photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the monitor's display and we give our best to describe it.

Tags: Hana

Trending

SOLD OUT!

MAZAFATI BAM AAA (BOX 450GM) - Kurma Mazafati(ruthab), juga dikenali sebagai Kurma Kimia dan .....

KURMA DEGLET NOOR TUNISIA PREMIUM BERTANGKAI (BOX 450GM) - Kurma lembut bertangkai yang .....

KURMA NATURAL DEGLET NOOR
RM15.00 - RM40.00
250gm 500gm 1kg

KURMA NATURAL DEGLET NOOR - Deglet Noor dalam bahasa Arab bermaksud ‘ratu kurma’. - Ia ber.....

SOLD OUT!

KURMA SUKKARI ROTHAB PREMIUM - Kurma Sukkari dikenali juga dengan nama Raja Kurma atau Kurma .....

KURMA MARIAMI PREMIUM (PIAROM)
RM18.00 - RM50.00
250gm 500gm 1kg

MARIAMI PREMIUM (PIAROM) - Kurma Mariami, juga dikenali sebagai kurma Piarom atau ‘Kurma.....

KURMA SAFAWI VVIP PREMIUM ALIYA
RM18.00 - RM50.00
250gm 500gm 1kg

KURMA SAFAWI VVIP PREMIUM - Kurma Safawi adalah jenis kurma khas yang sebahagian besarnya dit.....

KURMA AJWA - AAA LARGE ALIYA
RM35.00 - RM120.00
250gm 500gm 1kg

KURMA AJWA – AAA LARGE - Nabi Muhammad S.A.W bersabda, “Orang yang memakan tujuh biji ku.....

Love Box
RM15.00

Suprisekan tersayang dengan tudung dari Labeyla. Hanya tambah RM15 untuk Labeyla pack kan tudung di .....